SuperPuder

Oficjalne forum

#1 2007-02-12 18:40:06

St Death

Administrator

2452346
Punktów :   

Mowa Trawa

A więc jak wiecie Mowa Trawa już jest dostępna w dobrych sklepach ale niestety cytat(Wojtek na koncercie): Nasza płyta dostępna jest już w dobrych sklepach muzycznych... ale takich w Łodzi niestety nie ma! Ten kto był na koncerciwie zapewne dostał bądź zakupił płytkę i jej przesłuchał...

Teraz po krótkim wstępie lekka recenzja:

+SuperPuder w dobrym wydaniu!! Wasze znane kawałki na płytce sweet!!
+Nowe kawałki trzymają poziom(Nie masz nic, Co mi powiesz , Plan, On my Way) moim nowym faworytami są Beckham i Nie masz nic!!
+Duża skala klimatów od funka(wyraźny wpływ RHCP) bo jak to opisali na interii rock zza oceanu, piosenki też ciutke cięższe np o zdradzie(co mi powiesz teraz) również cieszą.
+Oprawa spoko spoko :-D Czy to ty Wojtuś jesteś na okładce??
+Dodatkowe teledyski też dają swoje i robią fajny klimat :-D
+Ulepszone Mam już ciebie dość o damski głos! Czy to któraś z partnerek waszych przyjaciele??
+Zakończenie płyty Balladą o Gównie... Ten koniec piosenki("To tak już skończmy... Ja Pier****") robi fajny efekt!!

-Teledyski ciutkę w za małej rozdziałce
-Gorsza wersja Boyfriend!! Wersja z saxofonem była znacznie lepsza!! Niby tylko jeden instrument a dawał super klimat tej piosence!!
-Brak kilku kawałków jak Hit Me Baby i Blur - Song 2 mogę zrozumieć to Chory, Trzynastego, Stuff o Tak mi Źle nie ma czego nie mogę zdzierżyć!!

PS.
Tak BTW jeśli Wojtek to przeczyta to czy wiesz że na koncertach Blur - Song 2(Whao Whoa) śpiewasz źle?? Jest na odwrót niż śpiewasz refren, powinno być

Woho
When I feel heavy metal
Woho
And I'm pils and I'm nedels

A ty zamieniasz te zdania kolejnością :-D Popraw się ziom :-D

Jestem Wesoły Romek i Lubiem Prawą Strone... - Zgadnijta o kim mam Statusiwo :-D

#2 2007-02-12 21:51:17

Olka

Pudrofan

Call me!
Punktów :   

Re: Mowa Trawa

Ja zamiast płyty kupiłam na koncercie koszulkę
Ale nową wersję Boyfrienda słyszałam na Interii i rzeczywiście jest gorsza niż ta z saksofonem.

Ps. Grucha czeeepiasz sie

#3 2007-02-13 18:52:31

St Death

Administrator

2452346
Punktów :   

Re: Mowa Trawa

Nie czepiam tylko udzielam porad :-D

Jestem Wesoły Romek i Lubiem Prawą Strone... - Zgadnijta o kim mam Statusiwo :-D

Stopka forum

RSS