SuperPuder

Oficjalne forum

• Index
  •  » Muzyka
  •  » Pomysły na nową piosenkę Superpudru.

#1 2006-06-23 13:09:53

Rasiak

Pudrofan

Punktów :   

Pomysły na nową piosenkę Superpudru.

Piszcie tutaj wszystkie swoje pomysły na nowe utwory Superpudru, ponieważ widzę, że w innych tematach o tym piszecie więc zrobię całkiem nowy post. Ja na razie nie mam pomysłu, ale jak będe miał to napisze. Narzazie jeśli macie jakiekolwiek pomysły to piszcie. Może zespół nas wysłucha i zaśpiewa piosenkę napisaną, przez nas samych, czyli ich fanów. HEHE. Piszcie tutaj, bo zapewne członkowie zespołu będą zapewne tu częst zaglądać.

#2 2006-06-24 15:57:43

Maciej

Superpudrofan

Punktów :   

Re: Pomysły na nową piosenkę Superpudru.

Mam dla was coś bardzo oryginalnego!! Weźcie piosenkę Rodowiczki "A my tak łatwopalni" i pozamieniajcie słowa żeby zbluzgać.. hmmm... kogo tu jeszcze nie było.. hmm.. no kurcze - ciężko coś wymyśleć... O! np. dostawce pizzy - pana Włodka!

POWIEDZMY STOP HIPOKRYZJI!!!
i nauczmy się odróżniać krytykę od bluzgów
A PALENIE SZKODZI!!!

#3 2006-06-24 17:29:03

Musta Prinsessa

Superpudrofan

5975221
Punktów :   

Maciej napisał:

Mam dla was coś bardzo oryginalnego!! Weźcie piosenkę Rodowiczki "A my tak łatwopalni" i pozamieniajcie słowa żeby zbluzgać.. hmmm... kogo tu jeszcze nie było.. hmm.. no kurcze - ciężko coś wymyśleć... O! np. dostawce pizzy - pana Włodka!

Stary, zanim zaczniesz oceniać, posłuchaj innych piosenek tej kapeli! Nie oceniaj ich po 2 kawałkach, bo to jest żałosne. Przykro mi, że tacy ludzie jeszcze żyją i nie wyginęli w czasach mamutów. Zdradź mi, jak wy przetrwaliście?

#4 2006-06-25 18:10:48

juventusik

Fan

Punktów :   

Piosenka o Mili mogłaby lecieć tak: "I nawet kiedy będe sam na sam, niestrzele bo wywale się" (do "Długość dźwięku samotności") lub "a ja leże i leże i leże i nikomu niepodam i nigdy nieuderze" lub coś w tym stylu. Albo o To Nasz Wpuszczak (Tomasz Kuszczak)

#5 2006-06-27 15:57:39

Bourne xx

Superpudrofan

Punktów :   

[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]

#6 2006-06-28 16:23:41

Łucja

Fan

Punktów :   

"Piosenka Forumowiczów", hehh...

Musta Prinsessa: Ta sprawa ma już chwile... Jeszcze za czasów księgi gości bo i tam Maciej próbował nas niewiernych nawrócić...:

Łucja: "...Superpuder to NIE TYLKO jedna piosenka a do tekstów reszty chyba nie możesz się przyczepić. To kawał dobrej roboty...."

Maciej: "...Nie znam innych piosenek Supercukru, więc nie mogę się określić w tym temacie (tzn. w temacie obejmującym teorię czy Supercukier w całości sux czy tylko po części, he he he)..."

:"...poczytaj sobie genialne teksty p.Wojtka Łuszczykiewicza, poszukaj ich na plytach Mafii, De Mono i wielu innych...!i ucz sie chlopcze:)"

Maciej
: "Taaaa... genialne teksty Wojtusia..."

Brak słów...

Ostatnio edytowany przez Łucja (2006-06-28 16:25:07)

Fuck you and have a nice day:)

#7 2006-06-28 17:09:55

Maciej

Superpudrofan

Punktów :   

Nie wiem do czego zmierzasz. :]

Chodzi ci o to, że Wojtuś pisał dla Mafii, De Mono i wielu, wielu, wielu, bardzo wielu.... oj jakże ich było wielu... wielu innych, co ubliża mojemu słowu: "Taaaa... genialne teksty Wojtusia"? Nie bardzo wiem jak się do tego ustosunkować. Najprawdopodobniej cię teraz oleję. :]]]

A Wojtuś był w "Dwóch Światach"!!! Hehehe.. a ja nie. :]

POWIEDZMY STOP HIPOKRYZJI!!!
i nauczmy się odróżniać krytykę od bluzgów
A PALENIE SZKODZI!!!

#8 2006-07-03 16:55:29

magdula

Fan

Punktów :   

juz to pisalam w innym poscie,ale napisze raz jeszcze,bo tam to bylo troche nie na temat:P moglibyscie napisac piosenke do melodii "tego nie wie nikt" Łazuki

"i może to świat jest szalony...a może to ja...?"

#9 2006-09-22 18:18:57

Olka

Pudrofan

Call me!
Punktów :   

Mi to się marzą jakieś nowe piosenki ich autorstwa

• Index
  •  » Muzyka
  •  » Pomysły na nową piosenkę Superpudru.

Stopka forum

RSS