Oficjalne forum
Piszcie tutaj wszystkie swoje pomysły na nowe utwory Superpudru, ponieważ widzę, że w innych tematach o tym piszecie więc zrobię całkiem nowy post. Ja na razie nie mam pomysłu, ale jak będe miał to napisze. Narzazie jeśli macie jakiekolwiek pomysły to piszcie. Może zespół nas wysłucha i zaśpiewa piosenkę napisaną, przez nas samych, czyli ich fanów. HEHE. Piszcie tutaj, bo zapewne członkowie zespołu będą zapewne tu częst zaglądać.
Mam dla was coś bardzo oryginalnego!! Weźcie piosenkę Rodowiczki "A my tak łatwopalni" i pozamieniajcie słowa żeby zbluzgać.. hmmm... kogo tu jeszcze nie było.. hmm.. no kurcze - ciężko coś wymyśleć... O! np. dostawce pizzy - pana Włodka!
Superpudrofan
Maciej napisał:
Mam dla was coś bardzo oryginalnego!! Weźcie piosenkę Rodowiczki "A my tak łatwopalni" i pozamieniajcie słowa żeby zbluzgać.. hmmm... kogo tu jeszcze nie było.. hmm.. no kurcze - ciężko coś wymyśleć... O! np. dostawce pizzy - pana Włodka!
Stary, zanim zaczniesz oceniać, posłuchaj innych piosenek tej kapeli! Nie oceniaj ich po 2 kawałkach, bo to jest żałosne. Przykro mi, że tacy ludzie jeszcze żyją i nie wyginęli w czasach mamutów. Zdradź mi, jak wy przetrwaliście?
Fan
Piosenka o Mili mogłaby lecieć tak: "I nawet kiedy będe sam na sam, niestrzele bo wywale się" (do "Długość dźwięku samotności") lub "a ja leże i leże i leże i nikomu niepodam i nigdy nieuderze" lub coś w tym stylu. Albo o To Nasz Wpuszczak (Tomasz Kuszczak)
"Piosenka Forumowiczów", hehh...
Musta Prinsessa: Ta sprawa ma już chwile... Jeszcze za czasów księgi gości bo i tam Maciej próbował nas niewiernych nawrócić...:
Łucja: "...Superpuder to NIE TYLKO jedna piosenka a do tekstów reszty chyba nie możesz się przyczepić. To kawał dobrej roboty...."
Maciej: "...Nie znam innych piosenek Supercukru, więc nie mogę się określić w tym temacie (tzn. w temacie obejmującym teorię czy Supercukier w całości sux czy tylko po części, he he he)..." :"...poczytaj sobie genialne teksty p.Wojtka Łuszczykiewicza, poszukaj ich na plytach Mafii, De Mono i wielu innych...!i ucz sie chlopcze:)"
Maciej: "Taaaa... genialne teksty Wojtusia..."
Brak słów...
Ostatnio edytowany przez Łucja (2006-06-28 16:25:07)
Nie wiem do czego zmierzasz. :]
Chodzi ci o to, że Wojtuś pisał dla Mafii, De Mono i wielu, wielu, wielu, bardzo wielu.... oj jakże ich było wielu... wielu innych, co ubliża mojemu słowu: "Taaaa... genialne teksty Wojtusia"? Nie bardzo wiem jak się do tego ustosunkować. Najprawdopodobniej cię teraz oleję. :]]]
A Wojtuś był w "Dwóch Światach"!!! Hehehe.. a ja nie. :]
juz to pisalam w innym poscie,ale napisze raz jeszcze,bo tam to bylo troche nie na temat:P moglibyscie napisac piosenke do melodii "tego nie wie nikt" Łazuki