Oficjalne forum
śpiewacie gorzej niż Renia tańczy - ta piosenka ma podwójne dno bo, że to dno to mało powiedziane :]
powtórzę to co napisałem w książce: tekst jest do bani - o czym wy tam śpiewacie? co chcieliście przekazać? Wojtusiu? czy chodziło tylko o to, żeby utrzymać popularność i walnąć czymkolwiek co tylko jest na czasie? Nic innego mi nie przychodzi na myśl - to jedyna opcja.
Bo przecież nie chcieliście chyba pokazać jak dobrze umiecie śpiewać bo wam to nie wyszło.
Nie chcieliście pokazać swego talentu do układania tekstów bo wam to nie wyszło.
Nie chcieliście przekazać sensownej treści bo wam to nie wyszło.
Nie chcieliście przekazać pięknego brzmienia gitar i czego wy tam macie bo wam to nie wyszło.
Wszystko to wygląda jak zmielone mięso - (to powinno być motto supercukru): "nie ważne jak zmielisz, ale co zmielisz".
Czego to ludzie nie wymyślą, czego się nie chwycą żeby utrzymać "popularność". To jest szczyt tandety. Jak to leciało: "Nawet Bush widział film z Renatą" - takie bezsensowne wyliczanki jak w Rasiak Song. Dopakować jakichś sławnych ludzi do tekstu żeby było śmiesznie i.. "wszystko gra".
Ja nie wiem - ale jak wy na prawdę myślicie, że ten utwór się wam udał... to... ja jestem urządzeniem wielofunkcyjnym z możliwością obustronnego drukowania tekstu.
skretynialy macius jest sfrustrowanym, zakompleksionym idiota:)wyszlo im i to baaaardzo, sa nominowani do nagrody złotych dziobow jako odkrycie roku!!!!chyba jednak ladnie spiewaja i gitarki tez sa dosc profesjonalne???hmmm...